Pon Power facebook pagina | d-Tail Company

d-Tail Company

Is in 1998 opgericht door mensen met een achtergrond in marketing en media. Vanaf het eerste moment heeft de integratie van internet in de totale communicatie centraal gestaan in onze dienstverlening. Daarnaast hebben we oog voor zowel de ontwikkeling van de mensen die bij ons werken als voor de mensen die in deze wereld wat extra steun kunnen gebruiken. Met zijn allen zorgen we voor zichtbaar betere resultaten.

 

D Social Media Integrator (DSMI) heeft voor Pon Power de facebook pagina opgezet. Pon Power is de officiele dealer van Caterpillar motoren in Nederland en onderdeel van Pon Holding. Doel van de facebook pagina is het bouwen aan het merk en content bieden voor diverse doelgroepen. Via een googlemaps integratie worden de vestigingen van Pon Power in beeld gebracht. Een koppeling met de vacatures uit People XS maakt het zoeken naar vacatures eenvoudig.

 

Facebookpagina’s in CMS met googlemaps integratie en vacatures

DSMI heeft voor Pon Power een aantal contentpagina’s opgezet. Via de Welkomst- en informatie pagina is het mogelijk om Pon Power facebook te liken. Op de pagina Kenniscentrum wordt informatie, instructies en demonstratiefilmpjes nieuws gedeeld onder andere aan de hand van Youtube filmpjes. Deze filmpjes kan men sharen en liken.

Via de vacature pagina wordt men op de hoogte gehouden van openstaande vacatures. De vacatures worden uit de database van PeopleXS gehaald. De pagina bevat de mogelijkheid te zoeken naar vacatures. Daaronder is het totale vacature overzicht te vinden of de resultaten van de zoekopdracht. De vacature detailpagina laat de verdere informatie over de vacature zien. Er is een mogelijkheid om direct te solliciteren of de informatie te delen.

Op de ’I like CAT’ pagina kunnen fans foto’s en video’s uploaden. Deze zijn door iedereen te zien en te delen. De community zorgt voor interactie.

De pagina ‘Vestigingen’ geeft een overzicht van alle Pon Power vestigingen. Op deze pagina is google maps geïntegreerd. 

De content op de Facebook pagina’s wordt beheerd vanuit het content management systeem Umbraco. Er zijn Facebook templates aangemaakt binnen Umbraco en gekoppeld aan Facebook. Pon Power heeft hierdoor het aanpassen van de content in eigen beheer.

 

Meer informatie over het ontwerpen van een facebookpagina

Voor meer informatie over het ontwerpen of opzetten van uw facebookpagina kunt u ons bellen op 088 - 111 09 99 of een e-mail sturen. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Bookmark and Share
<< terug