d-Tail Company verzorgt design en bouwt webshop voor Casa Bella
 

Casa Bella verkoopt zijn producten in verschillende fysieke winkels, zoals Loods 5 en Gaaf Woonoutlet, maar wilt zijn verkoopkanalen online uitbreiden. Om deze doelstelling te behalen ontwikkelt d-Tail Company momenteel een webshop voor Casa Bella. Zowel het design als de technische ontwikkeling van de webshop worden door d-Tail Company verzorgd. Hierbij ligt de focus op het uitstralen van de merkidentiteit en een perfecte gebruikerservaring binnen de webshop.

uCommerce, de e-commerce oplossing van Umbraco

Voor Casa Bella heeft d-Tail Company de keuze laten vallen op een e-commerce oplossing die perfect aansluit op het Umbraco CMS, namelijk: uCommerce. De webshopoplossing uCommerce is namelijk speciaal ontwikkeld om met een startende webshop mee te groeien. Daarnaast is uCommerce erg gebruiksvriendelijk en beschikt het over alle specificaties om meer rendement uit de online organisatie te halen.
Momenteel wordt er hard gewerkt aan de ontwikkeling van het design en de technische bouw van de Casa Bella webshop. De webshop zal binnenkort live gaan op www.casa-bella.nl.

<< terug