D-Tail Company introduceert DSMI
 

Begin dit jaar heeft d-Tail Company haar nieuwe business unit d Social Media Integrator (DSMI) geintroduceerd. Waar d-Tail Company zich richt op de integratie van internet in de communicatie, staan bij DSMI de social media kanalen en mogelijkheden centraal. DSMI ondersteunt de klant van strategie tot realisatie bij het opzetten van social media activiteiten. Van Facebook tot webcare, van intranet tot Youtube en van communicatiesupport tot trainingen.

Social media strategie

DSMI zal de klant informeren en adviseren over de te volgen social strategie en het inrichten en voorbereiden van de interne organisatie hierop. Door middel van het opstellen van een social media policy, toolkit en stappenplan wordt de organisatie klaargestoomd voor het volgen van de juiste strategie. DSMI kan u ook communicatie support bieden voor korte of langere periode.

Social media marketing

Naast het uitzetten van de strategie, kan DSMI ook zorgdragen voor het adviseren en inzetten van doeltreffende social media marketing. Denk hierbij aan conceptontwikkeling, social media advertising, dialoog marketing en e-mail marketing 3.0. Met het opzetten van herkenbare en aantrekkelijke platformen op social sites als Facebook, Twitter, Google+, Hyves en LinkedIn heeft u een sterke basis.

Webcare of customer service

Zoveel mensen, zoveel meningen. En tegenwoordig worden meningen en ervaringen ronduit gedeeld via social media. Zo kan een klacht of negatieve of positieve opmerking over uw organisatie, product of dienst met gemak vele mensen bereiken. Om dit in goede banen te leiden is webcare of customer service de oplossing. Signaleer berichten die op u betrekking hebben en reageer erop. Nog beter is het wanneer u een kanaal beschikbaar hebt speciaal voor opmerkingen over uw organisatie of product. Maak uw organisatie bereikbaar en voorkom dat het ergens anders een eigen leven gaat leiden.

Social integration

Via social integration haalt u meer informatie uit uw social media activiteiten. Denk hierbij aan api’s en apps of tools om te plannen, monitoren en analyseren. DSMI zorgt voor de ontwikkeling en integratie met uw website en CMS.

Meer informatie

Meer informatie over DSMI kunt u vinden op onze pagina www.dsmi.nl. U kunt ook contact met ons opnemen via 088- 1110900 of per e-mail.

<< terug