d-Tail Company

Is in 1998 opgericht door mensen met een achtergrond in marketing en media. Vanaf het eerste moment heeft de integratie van internet in de totale communicatie centraal gestaan in onze dienstverlening. Daarnaast hebben we oog voor zowel de ontwikkeling van de mensen die bij ons werken als voor de mensen die in deze wereld wat extra steun kunnen gebruiken. Met zijn allen zorgen we voor zichtbaar betere resultaten.

 

 

d-Tail Company heeft voor deze zomer de Facebook Zomeractie in het leven geroepen.  Heeft u als bedrijf nog geen zakelijke facebookpagina? d-Tail Company biedt u het voordelige start-up pakket! Met dit pakket heeft u uw Facebookpagina in uw eigen huisstijl.

 

Het pakket bevat:

  • 3 standaard contentpagina’s (html) met een template in uw huisstijl en uw eigen iconen.
  • 1 contactpagina met Googlemaps integratie
  • Een eigen avatar banner

d-Tail Company kan het gehele pakket voor u ontwikkelen voor een introductieprijs van € 750,-. Daarnaast bieden wij u 15% korting op de ontwikkeling van uw Facebook APP. Met een Facebook APP kun je extra interactiviteit toevoegen en koppelingen maken naar de eigen website. Ook Facebookgames en prijsvragen behoren tot de mogelijkheden.

 

'Vind ons leuk!' En maak kans op een gestylde facebooksite!

Onder de eerste 300 fans wordt een gestylde bedrijfs-fanpagina op facebook verloot (a € 750,-). Dit betreft 3 facebook pagina’s, een contactpagina met GoogleMaps integratie, eigen iconen en een eigen avatar. Geheel in uw eigen huisstijl en naar de wensen van uw bedrijf.

Bekijk de facebooksite van d-Tail Company. 'Vind hem leuk!' en maak kans op een eigen gestylde facebooksite.

 

Meer informatie over de Facebook Zomeractie

Kijk op onze Facebookpagina en zie hoe mooi uw pagina er ook uit kan zien. Neem voor meer informatie en de voorwaarden van deze aanbieding contact op via telefoonnummer 088-1110900 of stuur een e-mail. De actie is geldig tot dat er 300 fans zijn op onze facebook.

 

Inmiddels zijn de 300 fans bereikt en is de actie afgelopen.

 

Bookmark and Share
<< terug