Casa-Bella.nl webshop in verlichting en woonaccessoires online
 

De webshop van Casa-Bella is succesvol gelanceerd. De webshop in verlichting en woonaccessoires is de elfde vestiging van de in Hillegom gevestigde specialist. d-Tail Company heeft zich de laatste jaren gespecialiseerd in het online brengen van traditionele retailers en groothandels.

De webshop van Casa-Bella heeft meer dan 3.000 artikelen. De specialist in verlichting onderscheidt zich in de markt door kwalitatieve en mooie producten tegen een scherpe prijs aan te bieden. De producten die Casa-Bella verkoopt kunnen ook worden gekocht of afgehaald in de winkels van o.a. Loods5 en het HomeDecoCenter. Casa-Bella is al meer dan 50 jaar actief in de branche van verlichting en woonaccessoires. Met de nieuwe webshop verwezenlijken ze de ambitie om een landelijk dekkend netwerk te creëren.

De webshop is door d-Tail Company gebouwd met behulp van uCommerce binnen het Umbraco platform. Dit krachtige .net platform biedt een goede basis om de toekomstige ambities te realiseren. Ook is Casa-Bella inmiddels actief op Facebook. Hier kun je kennismaken met de laatste trends en speciale acties voor fans en klanten. Op www.casa-bella.nl kunt u de webshop bekijken.

Bookmark and Share
<< terug