Interactief Communicatiebureau d-Tail Company voor uw online oplossing

d-Tail Company

Is in 1998 opgericht door mensen met een achtergrond in marketing en media. Vanaf het eerste moment heeft de integratie van internet in de totale communicatie centraal ge- staan in onze dienstverlening. Daarnaast hebben we oog voor zowel de ontwikkeling van de mensen die bij ons werken als voor de mensen die in deze wereld wat extra steun kunnen gebruiken. Met zijn allen zorgen we voor zichtbaar betere resultaten.

 

 • Monumenten Spreken vertelt het verhaal achter de oorlogsmonumenten

  3 juni 2015 - Nieuws
  In de afgelopen 4 jaar hebben de mensen achter Stichting Monumenten Spreken een serie van 28 mini-documentaires over Zaanse oorlogsmonumenten gemaakt. Daarin komen getuigen aan het woord die de Tweede Wereldoorlog zelf hebben meegemaakt. Bij de documentaires zijn tevens 28 digilessen gerealiseerd die allemaal zijn terug te vinden op de door d-Tail Company ontwikkelde website.
  Lees verder
 • Casa-Bella.nl webshop online

  17 april 2015 - Nieuws
  De webshop van Casa-Bella is succesvol gelanceerd. De webshop in verlichting en woonaccessoires is de elfde vestiging van de in Hillegom gevestigde specialist. d-Tail Company heeft zich de laatste jaren gespecialiseerd in het online brengen van traditionele retailers en groothandels.
  Lees verder
 • d-Tail Company en Chanda Interactive samen sterker

  22 oktober 2013 - Nieuws

  d-Tail Company en Chanda Interactive hebben hun krachten gebundeld onder de naam d-Tail Company. Door de samenwerking komen de creativiteit en kennis van online marketing samen met de uitgebreide kennis op het gebied van (web)applicatiebouw en (web)applicatiebeheer. Gezamenlijk zijn wij in staat om u slagvaardig en succesvol te blijven ondersteunen bij uw online vragen en opdrachten.

  Lees verder
 • Ontwikkeling webshop voor Casa Bella

  4 juni 2013 - Nieuws

  Casa Bella verkoopt zijn producten in verschillende fysieke winkels, zoals Loods 5 en Gaaf Woonoutlet, maar wilt zijn verkoopkanalen online uitbreiden. Om deze doelstelling te behalen ontwikkelt d-Tail Company momenteel een webshop voor Casa Bella. Zowel het design als de technische ontwikkeling van de webshop worden door d-Tail Company verzorgd. Hierbij ligt de focus op het uitstralen van de merkidentiteit en een perfecte gebruikerservaring binnen de webshop.

  Lees verder
 • 15 jaar d-Tail Company!

  7 januari 2013 - Nieuws
  d-Tail Company begint het nieuwe jaar feestelijk. Op 7 januari 2013 bestaat d-Tail Company 15 jaar. Met een vaste kern van medewerkers werkt d-Tail Company al jaren aan leuke projecten voor een grote verscheidenheid aan klanten. In dit jaar zullen we op feestelijke wijze aandacht geven aan het bereiken van het derde lustrum. Een woord van dank gaat uit naar de klanten, partners en medewerkers die betrokken zijn geweest bij de projecten die er voor gezorgd hebben dat we deze mijlpaal hebben bereikt. Een grote +1, een dikke 'I Like!' en een super Dankjewel voor de samenwerking!
  Lees verder
1
2
3
4
5
6
7
8
9