Hersenen en Geest

Opdrachtgever: Emotional Brain
Type: crossmedia, branding, actiesite
Periode: 2006

Omschrijving en doelstellingen

Hersenen en Geest was een initiatief van Emotional Brain in samenwerking met het wetenschapsbureau van het Flevoziekenhuis. Emotional Brain is een innovatief wetenschappelijk onderzoeks- en adviesbureau op het gebied van hersenziekten. In 2006 organiseerden ze een aantal colleges over de hersenen en de geest.Via een Cross Media Campagne wilden ze hiervoor aandacht vragen en zorgen dat er inschrijvingen binnen kwamen. Een subdoel van de campagne was de branding van Emotional Brain en daarmee het aantrekken van proefpersonen voor bepaalde onderzoeken.

Uitvoering

Er is een Cross Media Campagne opgezet waarbij d-Tail Company onder andere een actiesite heeft ontworpen met de informatie over de lezingen en de mogelijkheid tot inschrijving bij een van de congressen via een online inschrijfformulier. Daarnaast is er een regionale offline campagne ingezet in Flevoland door middel van advertenties in kranten, commercials op radio en tv en billboards. Voor de PR heeft d-Tail Company zowel in de landelijke als in de regionale bladen aandacht gezocht.

Resultaten

De congressen waren druk bezocht door de doelgroep. Emotional Brain is in Flevoland op de kaart gezet.

Meer informatie over de Hersenen en Geest campagne

Voor meer informatie over de Hersenen en Geest campagne kunt u ons bellen op 088 - 111 09 00 of een e-mail sturen. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

<< terug

Voorbeelden