Aktiesport - We Worden Kampioen

Opdrachtgever: Aktiesport
Type: actiesite, e-mail marketing
Periode: 2005

Omschrijving en doelstelling
Aktiesport wilde de site gebruiken als traffic genererend medium voor de winkels. De grootste zelfstandige sportretailer in Nederland schakelde d-Tail Company in voor een interactieve vertaalslag. Deze vertaalslag moest leiden tot meer bezoekers op de site en meer
aankopen in de fysieke winkels. Gelijktijdig moest er een database worden opgebouwd die kon worden gebruikt voor het toesturen van e-mail nieuwsbrieven.

Uitvoering
d-Tail Company adviseerde Aktiesport in de periode 2003-2005 over de integratie van internet in de reclame-uitingen en de instore-communicatie. Daarnaast ontwikkelden we diverse acties en de e-mail nieuwsbrief en ondersteunden we de realisatie van de e-mail-nieuwsbrieven. Centraal bij de diverse acties stond het domein WeWordenKampioen.nl. Deze actiesite appelleert aan het wij-gevoel en het succes dat hoort bij zowel sport als bij de prijsvragen die op dit actiedomein werden georganiseerd. Ook werd actief zoekmachinemarketing ingezet voor het positioneren van Aktiesport als de grootste en goedkoopste sportretailer van A-merken.

Resultaten
In vergelijking met de traditionele couponacties die Aktiesport hield, groeide de respons met 3000%. Daarnaast steeg het aantal bezoekers op Aktiesport.nl van enkele honderden per maand tot enkele duizenden bezoekers.

Meer informatie over de Aktiesport campagne

Voor meer informatie over de Aktiesport campagne kunt u ons bellen op 088 - 111 09 00 of een e-mail sturen. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

<< terug

Voorbeelden