Interactief Communicatiebureau d-Tail Company voor uw online oplossing

Het winnen van een ontwerpprijs gaf in 1996 de aanzet om uiteindelijk d-Tail Company op te richten. Maarten Oudega (Oudega Internet Services OIS) en Mark Damman (d-Tail Communications) sloegen de handen ineen om aan de vraag te voldoen die ontstond na het winnen van de prijs. Op 7 januari 1998 werden deze twee bedrijven één onderneming. Sindsdien is het bedrijf onder de naam d-Tail Company actief op het gebied van interactieve communicatie. Inmiddels mogen we bedrijven zoals Aktiesport, Amstgeld Effectenbank (ING-groep), Albert Heijn, Etos, Gemeente Zaanstad, Pon Equipment, PvdA en Zwitserleven tot onze klanten rekenen.

Korte lijnen, snel een goed resultaat

d-Tail Company kenmerkt zich door korte lijnen, een flexibele instelling, creativiteit en het snel leveren van zichtbaar resultaat. De kracht van d-Tail Company is dat we uw wensen snel vertalen in het juiste concept.


Behaalde resultaten


Zaanradio
De Zaanradio website die is ontwikkeld door d-Tail Company, werd in 1996 uitgeroepen tot ‘Beste Lokale Omroepsite van Nederland’. Voor het RTV Festival van 1999 kreeg de gerestylede website een nominatie. Zaanradio werd in dat jaar uitgeroepen tot Beste Lokale Omroep van Nederland. d-Tail Company verzorgde in de periode van 1998 tot 2000 de media-uitingen van de omroep.

Nationaal Comité Anti Racisme
De website voor het Nationaal Comité Anti Racisme was in december 1998 goed voor een ontwerpprijs. De website, met het thema
‘groen, geel, zwart of wit, we zijn allemaal gelijk’, is door d-Tail Company ontwikkeld in het kader van het Europees Jaar tegen Racisme.

Maar naast diverse prijzen hebben we voor onze klanten zeer succesvolle campagnes en actie uitgevoerd. Zo haalde de door d-Tail Company ontwikkelde campagne voor de Young Creative Award van Terre des Hommes en het Ministerie van Buitenlandsezaken 4 keer zoveel inzendingen dan voorgaande jaren. En voor Aktiesport ontwikkelde d-Tail Company diverse alternatieve acties die er voor zorgde dat er 40 keer zoveel mensen respondeerden dan voorheen. Kijk bij cases voor meer informatie.

d-Tail Company is in zijn nog jonge bestaan een gerenommeerd bedrijf geworden met een rijk verleden achter zich en een mooie toekomst voor zich.