Interactief Communicatiebureau d-Tail Company voor uw online oplossing

Interactief communicatiebureau d-Tail Company bv, het bureau dat uw internetactiviteiten optimaal integreert in uw marketingcommunicatie. Als full-servicebureau zijn we in staat uw vraag snel te vertalen in een goed concept of de juiste dienstverlening.

d-Tail Company is opgericht door mensen met een achtergrond in marketing en media. Vanaf het eerste moment heeft de integratie van internet in de totale communicatie centraal gestaan in onze dienstverlening. Daarnaast hebben we oog voor zowel de ontwikkeling van de mensen die bij ons werken als voor de mensen die in deze wereld wat extra steun kunnen gebruiken. Met zijn allen zorgen we voor zichtbaar betere resultaten.

d-Tail Company is al sinds 1998 expert op het gebied van marketing analyse en concept, maar ook kunnen wij uw campagne tot in de puntjes uitvoeren. Met succesvolle campagnes en doelmatige internetsites maken wij u zichtbaar online en halen meer uit uw reclame-euro. 


Onze partners

d-Tail Company is onafhankelijk en biedt altijd de best passende oplossing bij uw situatie. Als netwerkbedrijf zijn we niet gebonden aan één partner of oplossing. Iedere deelmarkt kent echter zijn specialisten. Om u kwaliteit te garanderen, werken we dan ook samen met partijen die tot de beste behoren in hun vakgebied.

bekijk onze partners 


Maatschappelijk Verantwoord Ondermenen

d-Tail Company werkt op meerdere manieren mee aan het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. In samenspraak met het personeel is een duidelijk kader gesteld waaraan sponsorprojecten moeten voldoen. Daarom sponsoren wij opvallende en maatschappelijke projecten. Bijvoorbeeld op het gebied van creativiteit, communicatie, het stimuleren van jong talent en duurzaam ondernemen.

Verder zijn wij lid van MVO Nederland, Cleanbits en Groene post van TNT Post.

bekijk onze betrokkenheid met MVO

 
Onze afbeeldingen