Zoekmachine Marketing | d-Tail Company voor SEO, SEA, adwords campagnes

Hoe vaak heeft u al gebruik gemaakt van Google? Of Ilse, MSN of een van de andere zoekmachines? Vrijwel iedereen die iets zoekt, typt de zoekwoorden in en klikt op de links die vervolgens verschijnen. U kunt er dus maar beter voor zorgen dat ook uw bedrijf hoog in de resultatenlijst verschijnt!


Search Engine Optimalisatie (SEO) en Search Engine Advertising (SEA)

Door goed gebruik te maken van search engine positionering, trekt u veel bezoekers naar uw website. Het grote voordeel? Het kost u niets extra! Daarnaast kunt u gebruik maken van gesponsorde links en AdWords. U betaalt dan alleen als er op uw link wordt geklikt. De kosten zijn nog steeds minimaal en het voordeel groot. Bovendien zijn uw resultaten direct meetbaar en houdt u volledig controle over uw budget.


Maximaal scoren in Google

Met welke zoekwoorden scoort u maximaal en zijn de kosten minimaal? En hoe kunt u uw website aanpassen, zodat u automatisch hoog in de resultatenlijsten verschijnt? Als geen ander weet d-Tail Company hoe u uw website search engine proof maakt en kunnen we uw campagne opzetten en monitoren. Uiteraard is d-Tail Company een gekwalificeerde Google Advertising Professional en leveren wij sites die geoptimaliseerd zijn voor de zoekmachines. Als geen ander maken wij u dan ook zichtbaar online.

Meer informatie over Zoekmachinemarketing

 Voor meer informatie over Zoekmachinemarketing kunt u ons bellen op
088 - 111 09 00 of een e-mail sturen. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

portfolio

CISKE DE RAT

Voor Ciske de Rat de musical heeft d-tail Company een actiesite gemaakt.