Viral – Buzz Marketing | d-Tail Company verspreidt uw boodschap via PR 2.0

Wie gelooft u eerder? Een vriend of familielid die een product aanprijst? Of de leverancier van het product? Door Viral Marketing in te zetten, stimuleert u klanten en prospects uw boodschap door te vertellen. Als een olievlek verspreidt uw uiting zich onder uw doelgroep. Hoort, zegt het voort!

Online Viral games en buzz marketing

Een goede Viral Marketingactie biedt u twee voordelen: snelheid en minimale kosten. Maar het succes van een viral is afhankelijk van vele factoren. De gekozen strategie is bepalend voor het succes. Zet je een leuke online game in waarmee je prijzen kunt winnen of ontwikkel je content die zich met behulp van social media verspreid. d-Tail Company helpt bij het ontwikkelen van de juiste strategie en uitrol van de campagne.


Expertise op het gebied van Viral Marketing

Viral- en buzz Marketing, ook wel PR 2.0 genoemd, vraagt veel expertise. Bijvoorbeeld van technische mogelijkheden. Want hoe meet je het succes? Maar ook het idee is belangrijk. Want hoe krijgt u uw doelgroep zover dat zij werkelijk over u praten? Of uw boodschap doorsturen? Voor alle aspecten kunt u terecht bij d-Tail Company. Wij beschikken over de kennis en ervaring om uw website voor Viral Marketingtoepassingen te optimaliseren. d-Tail Company ontwikkelt buzzcampagnes, Viral Marketinggames en -onderzoeken. Dat mag u best doorvertellen.


Meer informatie over Viral marketing

Voor meer informatie over Viral Marketing kunt u ons bellen op
088 - 111 09 00 of een e-mail sturen. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

 portfolio

EINDEJAARSSPEL

‘Het Stibat Eindejaars spel’ is een online game die d-Tail Company heeft bedacht en ontwikkeld voor [...]