E-mailmarketing | d-Tail Company voor elke vorm van direct marketing

Persoonlijke en constante communicatie met de klant onderhouden, wie wilt dat nou niet? E-mail Marketing kan hierin een kostenefficiënt steentje bijdragen. Uw klantenkring up-to-date houden met een e-mailnieuwsbrief of uw gespecificeerde doelgroep aan sporen tot handelen. Zowel actie- als procesmatig. Deze vorm van direct marketing biedt het u.


Wij genereren succes uit uw e-mailcampagne

Eén van de grote voordelen van E-Mail Marketing is de mogelijkheid om voordelig mailings te versturen naar specifieke doelgroepen. Door alleen de mensen te benaderen die u wilt bereiken, bespaart aanzienlijk op uw kosten. Daarnaast is de respons hierop zeer goed meetbaar. Ook kunt u met een e-mailcampagne gedetailleerde gegevens over uw klanten verzamelen. Deze gegevens worden opgeslagen in klantenprofielen die u in staat stellen gepersonaliseerde marketingboodschappen te versturen. Verder biedt E-Mail Marketing tal van interactieve mogelijkheden die bij fysieke post ondenkbaar zijn en de productiekosten van e-mail zijn lager dan bij traditionele Direct Marketing.


E-mail Marketing 2.0 dynamisch en op maat

Onze expertise is gaat verder dan e-mailnieuwsbrieven en actiemails. Op basis van uw gegevens en klant relatie kunnen we uw communicatie via e-mail automatiseren, zodat op basis van de bij u bekend zijnde gegevens de informatie op maat en op het juiste moment wordt aangeboden.  


Stappen naar succesvolle e-mail marketing

Bij d-Tail Company worden de volgende stappen doorlopen bij het opzetten van uw e-mailcampagne:

• adresselectie en data-analyse
• creatie (tekst en ontwerp) van de e-mail
• testen van de campagne en eventueel aanpassen
• lancering van de campagne
• meten van de respons
• rapporteren van de respons

 

De juiste kennis en partners

Bij succesvolle E-mail Marketing moet u veel regels in de gaten houden, bijvoorbeeld rond spam en de Wet bescherming persoonsgegevens. d-Tail Company neemt u het werk graag uit handen. We zijn lid van de DDMA (de Nederlandse branchevereniging voor direct marketing en sales promotion). Maar liever bewijzen we onze kwaliteit door ook voor u maximale respons uit uw campagne te halen. Om uw campagnes in goede banen te leiden maakt
d-Tail Company gebruik van de software van Tripolis Solutions; één van de grootste e-mail publishers binnen de markt. 


Meer informatie over E-mail marketing

Voor meer informatie over E-mail Marketing kunt u ons bellen op
088 - 111 09 00 of een e-mail sturen. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.


 


portfolio

VERZAMELAAR VAN HET JAAR

‘De Verzamelaar van het Jaar’ is een online game die d-Tail Company heeft bedacht en ontwikkeld voor [...]