Cross Media | d-Tail Company voor uw multi channel campagne

Hoe haalt u een zo hoog mogelijk rendement uit uw website? Multi Channel Marketing, of te wel een cross media-aanpak, is het antwoord. Door uw verschillende online en offline media-uitingen op elkaar af te stemmen houdt u de aandacht van uw doelgroep vast. Waar het ene medium de kracht heeft om uw doelgroep nieuwsgierig te maken, is het andere geschikter om over te halen tot handelen.

Verhoog het succes van uw Multi Channel campagne

Alle losse uitingen hebben onvoldoende impact om de boodschap goed bij de doelgroep over te brengen. Maar door eenheid en consistentie tussen de onderdelen te vormen krijgen ze dit wél. U haalt meer resultaat uit de geïntegreerde aanpak, dan uit de losse onderdelen. Synergie is de oplossing: een typisch geval van 1 + 1 = 3. Met een Cross Mediacampagne verhoogt u de respons en het succes van uw campagne, tegen relatief lagere kosten.

Uw doelgroep bepaalt de Cross Media aanpak

Om Multi Channel Marketing succesvol in te zetten, is veel kennis van uw doelgroep nodig. d-Tail Company weet als geen ander welke synergie van media het best bij uw doelgroep en doelstelling past. Bovendien is vaardigheid in het plannen en organiseren van uw campagne van cruciaal belang. d-Tail Company begeleidt en adviseert u tijdens het gehele traject. U kunt de reclameactie gedeeltelijk zelf uitvoeren, maar we nemen u ook graag al het werk uit handen.  


Meer informatie over Cross Media

Voor meer informatie over Cross Mediamarketing kunt u ons bellen op 
088 - 111 09 00 of een e-mail sturen. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.portfolio

STIBAT KERST SPEL

Voor Stibat hebben we de december viral het Stibat Kerst Spel ontwikkeld