Banner Campagnes

Een Banner Campagne heeft als doel zoveel mogelijk naamsbekendheid te genereren. De plaatsing van de banner in verschillende formaten op verschillende sites zorgt voor een grote naamsbekendheid. Het kan een aanvulling zijn op een campagne, maar het kan ook prima een op zichzelf staande campagne zijn. d-Tail Company ontwerpt uw banners en zorgt dat ze op de relevante websites geplaatst worden.

Wij maken alle soorten (flash en rich media) banners

Er zijn verschillende soorten banners mogelijk, zowel statische als flash en rich media banners. Expandeble en homepage take-overs. Bij de Flash banner kunnen we tevens de animaties laten reageren op de positie van de muis waardoor een heel hoge vorm van interactie met de bezoeker mogelijk is. Daarnaast is het ook mogelijk een video te verwerken in de banner.

Strategie en media-inkoop

Niet alleen het ontwikkelen van de banner is aan d-Tail Company besteed. Ook voor het plaatsen van de banner op verschillende relevante websites kunnen wij u helpen. Samen bepalen we de mediastrategie en zorgen voor de media-inkoop, zodat u al het mogelijke uit uw banner haalt. 

Meer informatie over banner campagnes

Voor meer informatie over banner campagnes kunt u ons bellen op
088 - 111 09 00 of een e-mail sturen. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.


portfolio

LUFTHANSA VIRAL

d-Tail Company heeft voor Lufthansa een viral game ontwikkeld voor het opbouwen van profielen.