Webshop | d-Tail Company, e-commerce oplossingen voor uw online winkel

Wilt u uw product- en/of dienstenaanbod via uw website aanbieden en verkopen? Dan is een webshop de perfecte oplossing voor u.


E-commerce oplossingen voor een succesvolle webshop

Steeds meer mensen oriënteren zich en doen hun aankopen online. Een e-commerce-oplossing in de vorm van een webshop is dus een slimme manier om uw verkoop een positieve impuls te geven. En dat 24 uur per dag, 7 dagen per week. En dan hebben we het nog niet eens over de kostenefficiëntie van een online webwinkel…


Haal optimaal rendement uit uw online shop

Bij d-Tail Company hebben wij de kennis en vaardigheden voor handen om uw webshop te realiseren of uw bestaande webwinkel te optimaliseren, ongeacht de techniek.
 

Genereer traffic naar uw webshop

Minstens net zo belangrijk; de marketing. Hoe trekt u de juiste bezoekers naar uw webwinkel? d-Tail Company beschikt over de expertise in effectieve online marketing zoals e-mailmarketing, zoekmachinemarketing en integratie met social media. Met een aansluitende marketingactie van d-Tail Company stimuleert u uw bezoekers daadwerkelijk over te gaan tot aankoop. Zo bent u niet alleen zichtbaar online. U bent ook succesvol online.

 

Meer informatie over webshops en e-commerceoplossingen

Voor meer informatie over Webshops en e-commerceoplossingen kunt u ons bellen op 088 - 111 09 00 of een e-mail sturen. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

 
portfolio

COMMUNITY INTRANET

In opdracht van Pon Power realiseerde d-Tail Company een community intranet.