Web Contentmanagement | d-Tail Company, uw internetsite up to date houden via CMS.

Om online op te vallen is het van groot belang uw website up to date te houden. Dit kunt u natuurlijk uitbesteden, maar met een Content Management Systeem (CMS) heeft u zelf de touwtjes in handen.

 

Uw CMS is de basis voor de toekomst

Een van de grootste voordelen van het zelfbeheer van uw website is de kostenefficiëntie. Uitbesteding loopt meestal enorm in de kosten. Daarnaast handelt u sneller door deze extra schakel uit het proces weg te nemen.

 

Enterprise CMS oplossing voor webcontent management

Ook voor het opzetten van meerdere dochtersites van een grote organisatie bieden wij zogenaamde enterprise oplossingen. Bekijk onze case om u te laten inspireren.

 

Over naar een nieuwe website

d-Tail Company heeft de technische kennis in huis om de meest uiteenlopende technieken en databases te koppelen en/of te migreren naar een voor u werkzaam CMS. Zonder daarbij de veelal uiteenlopende content die u op uw huidige website heeft staan te verliezen. Denk hierbij aan uw tekst-, beeld-, video- en overig materiaal. d-Tail Company is expert op het ontwikkelen van efficiënte en succesvolle oplossingen om het u zo gemakkelijk als mogelijk te maken.

 

Onafhankelijk van CMS leverancier

Met behulp van partners kunnen wij een site leveren met het door u gewenste CMS. Of u nu opensource (bijvoorbeeld; Typo3 of Joomla) of .NET (Bijvoorbeeld; EPiServer of SiteCore) georiënteerde oplossing wenst. Wij kunnen hier op aansluiten. Laat u het aan ons over dan laten we u graag kennismaken met EPiServer. Zij zijn van ons een prefered supplier. Lees meer over; EPiServer CMS

 

Wij zijn uw back-up in beheer en training

Verder zijn wij vaardig in het ontwikkelen van flexibele templates waarmee u te allen tijde uw website uit kunt breiden. En wanneer u behoefte heeft aan een gebruikerstraining weet d-Tail Company u ook als geen ander de fijne kneepjes te leren.

 

Meer informatie over de Web Content Management Systemen

Voor meer informatie over de Web Content Management Systemen van EPiServer kunt u ons bellen op 088 - 111 09 00 of een e-mail sturen. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

 
portfolio

PON CAT PORTAL

d-Tail Company heeft voor Pon CAT een internationale portal ontwikkeld.