Mobile Solutions | d-Tail Company, aanpassingen en kansen voor mobile marketing

Met de komst van mobiele apparaten zijn veel interessante toepassingen ontstaan. Denk aan een mobiele app op de smartphone die de exacte locatie van de gebruiker kan bepalen of ‘het tweede scherm’ op de tablet tijdens een tv-programma. De mobile solutions van d-Tail Company bieden mobile marketing mogelijkheden voor het bereiken van uw doelgroep.  Wilt u meer weten over de mogelijkheden op het gebied van Mobile Solutions? Neem dan contact op.

 

Bel 088-1110900 of stuur een e-mail

 

Ontwikkeling van Mobiele Applicaties (APPS)

Een app is een klein programma dat je kunt downloaden uit een App Store en vervolgens installeert op je mobiele telefoon. Deze applicaties kunnen toegevoegde waarde bieden aan bestaande consumenten en de loyaliteit vergroten of potentiële consumenten triggeren van uw product of dienst gebruik te maken. Met andere woorden: mobile marketing inzetten voor branding kan de merkbeleving vergroten en uw doelgroep activeren.

 

E-mail marketing, QR-codes en Augmented Reality

Een aantal voorbeelden voor Mobile Solutions. Door e-mail marketing tevens te richten op de mobiele gebruiker is het uitermate geschikt om de lezer de informatie te geven die gerelateerd is aan de locatie van de lezer. Het lezen van QR codes en augmented reality zijn twee andere toepassingen voor de mobiele telefoon. Voor de juiste toepassingen binnen uw bedrijf denken we graag met u mee.

 

Mobile responsive websites

Om met uw huidige website ook op mobiele apparaten goed voor de dag te komen, maakt d-Tail Company gebruik van responsive webdesign. Bij een responsive webdesign past uw website zich aan het betreffende beeldformaat aan. Of uw website nu op een tablet, smartphone, iPad of iPhone wordt bekeken: met een responsive webdesign ziet uw website er ook op mobile goed uit.

 

Meer informatie over Mobile Solutions

Voor meer informatie over Mobile Solutions kunt u ons bellen op 088 - 111 09 00 of een e-mail sturen. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

portfolio

WSPA FACEBOOK PAGINA

Realisatie Facebook pagina