d-Tail Company | Betere interne communicatie door intranet

Naast het Internet wordt Intranet ook steeds belangrijker in onze maatschappij. Voor de grotere organisaties is het vaak een niet weg te denken communicatie tool binnen het bedrijf. Maar ook binnen het intranet zijn er steeds meer mogelijkheden, voornamelijk op social media gebied. 

 

Bevordering interne communicatie

Voor de wens om de interne communicatie van uw bedrijf te bevorderen, is intranet de juiste weg. Zelfs, en misschien wel juist, wanneer de medewerkers verspreid zijn over verschillende vestigingen, werkmaatschappijen en landen, kunnen ze via intranet eenvoudig met elkaar in contact komen. Het kunnen delen van informatie en de transparantie die het met zich mee brengt zijn grote voordelen van het intranet.

 

Community functionaliteiten

Een stap verder in het gebruik van intranet is de mogelijkheid community functionaliteiten toe te voegen. d-Tail Company is full service partner van EPiServer en heeft de mogelijkheid het EPiServer Relate+ pakket aan het intranet toe te voegen. Dit pakket biedt de mogelijkheid om community workspaces te creëren door het gebruik van o.a. blogs, forums, comments, ratings en document sharing. Onze kennis en ervaring met social media en het contentmanagementsysteem EPiServer maakt dat wij hierin een gedegen advies kunnen uitbrengen.

 

Promotie van het intranet

Het intranet is alleen functioneel als het ook echt gebruikt wordt. Een vervolgstap is dus de site met zijn functionaliteiten onder de aandacht brengen en de medewerkers erbij betrekken. Een pop-up of gadget op het bureaublad plaatsen met de laatste nieuwtjes zal er voor zorgen dat men sneller doorklikt naar intranet en daar actief is. Maar ook een periodieke nieuwsbrief met de belangrijkste items en veranderingen op het intranet is een goede manier om het onder de aandacht te brengen. d-Tail Company kan adviseren op welke manier de promotie van uw intranet het beste plaats kan vinden.

 

Meer informatie over het intranet

Voor meer informatie over het opzetten van uw intranet kunt u ons bellen op 088 – 111 09 00 of een  e-mail sturen. Wij zullen zo spoedig contact met u opnemen.

Bekijk hier enkele intranetprojecten die d-Tail Company heeft ontwikkeld: