Development | d-Tail Company voor ontwikkeling, beheer of advies van uw website

Websites zijn er in verschillende soorten en maten. Wel hebben ze allemaal één ding gemeen: een website moet qua techniek en gebruiksvriendelijkheid een sterke basis hebben. Bij d-Tail Company bent u aan het juiste adres om uw website te laten ontwikkelen, beheren of als u advies nodig hebt op het gebied van gebruiksvriendelijk- en toegankelijkheid.  


Zoekmachine geoptimaliseerd en drempels weg

Bij de technische realisatie wordt uit­gebreid aandacht besteed aan de zoekmachine optimalisatie (SEO). De juiste structuur en een hoge usability staan voorop. Daarnaast houden we desgewenst rekening met de richtlijnen van Drempels weg. 

 

Responsive webdesign

Websites worden tegenwoordig op verschillende (mobiele) apparaten bekeken. Om uw website goed voor de dag te laten komen op ieder formaat beeldscherm, ontwikkelt d-Tail Company responsive webdesigns. Door de juiste technische opbouw van uw website, past deze zich aan het formaat van het beeldscherm aan. U kunt zelfs bepalen welke informatie al dan niet zichtbaar is voor welk beeldformaat. Zo bent u altijd goed zichtbaar online.


EPiServer & Umbraco: gebruiksvriendelijke web content managementsystemen

d-Tail Company werkt samen met toonaangevende partners als EPiServer en Umbraco om haar klanten de beste kwaliteit te bieden op het gebied van web content management. Zowel EPiServer als Umbraco behoren tot de top van de markt. Beide .NET systemen bieden u het platform om meertalige websites te bouwen met e-commerce integratie. EPiServer biedt daarnaast de mogelijkheid om communities te integreren.


Waarborgen kennis en creëren continuïteit

Daarnaast opereert d-Tail Company als uw persoonlijke technische afdeling. Dat wil zeggen: continue support en beheer waarbij u geniet van korte lijnen en snelle schakeling. Al met al is d-Tail Company een partij waar u altijd op terug kunt vallen.

Maak hieronder een keuze, of laat u adviseren door één van de professionals door telefonisch contact op te nemen via 088 - 111 09 00 of een e-mail te sturen.

Maak uw keuze:portfolio

COMMUNITY INTRANET

In opdracht van Pon Power realiseerde d-Tail Company een community intranet.